דנה א חדש
שם: ריקי עזרן
מספר הודעות: 3,769
ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
על מנת לכוון אותו איך להתנהל. מהדברים הפשוטים של החיים ובכלל. נראה לי שגם בחוץ, הבחור חי באספמיה. כל שפת הגוף שלו, ההליכה העייפה, הזחיחות, מתנהל בעצלתיים מעצבנת. כל פעם, שהוא מדבר בזלזול לסתיו, בחוצפה ויוהרה, בא לי להקיא ממנו. הגיע הזמן, להניע את העונה, לפרק את הזוגות, ולראות איך הם מתמודדים עם המצב החדש. להיות בזוגיות בבית האח הגדול, זוהי פריבילגיה שהיא לא מנת חלקם של כולם. לפרק, לפרק!! רק ככה, אפשר להפיח חיים בתוכנית.
דנה א.
שרוני
מספר הודעות: 933
ותק: שנה ו-5 חודשים
הוא שנון , בעל שכל והיגיון
ברור שיש לו גם תכונות לא טובות כמו לכולנו.
תראי כיצד הוא משחק באורי שכל פעם בא לבקש ממנו סליחה
"השכל מנצח ארצות"
יש בבית הזה כמה בעלי שכל:
אברהם
סתיו
האוחצ'ה
וקצת ספיר
ברור שיש לו גם תכונות לא טובות כמו לכולנו.
תראי כיצד הוא משחק באורי שכל פעם בא לבקש ממנו סליחה
"השכל מנצח ארצות"
יש בבית הזה כמה בעלי שכל:
אברהם
סתיו
האוחצ'ה
וקצת ספיר
נערך ע"י שרוני 01/08/2023 06:52
דנה א חדש
לבקש ממך סליחה. הוא לא רוצה לקבל את הסליחה של אורי, על מנת להשאיר אותו רחוק מספיר, לאור הקשר שהיה להם בעבר. זה מראה על חוסר ביטחון ברמות הכי גבוהות. ככה, הוא רוצה להשיג שליטה מוחלטת על ספיר. אז חכם, הוא לא! אין דבר יותר פאתאטי מאדם שלא מודע לעצמו… וזה המקרה! מי שמתעמר בסתיו, ללא הפסקה ומדבר אליה בזלזול וברוע, מבחינתי הוא רוע צרוף, חסר ביטחון שמחפה על זה בתוקפנות מילולית גרידא. אז אם לשיטתך, הוא שנון וחכם, מה שווה כל זה אם ההתנהגות שלו בזויה ורעה?
דנה א.
שרוני
מספר הודעות: 933
ותק: שנה ו-5 חודשים
גם אני היתי דוחה את הסליחה
אני אתרגם לך את הסליחה שהוא קיבל במילים -
כיניתי אותך 'ערמת חרא' אני עדיין חושב שאתה 'ערמת חרא' אבל שלא יתפרש אצל הצופים בחוץ שאני גזען, לא התכוונתי שחרא זה שחור ואתה שחור.
זו לא בקשת סליחה אלא חשש שיחשבו שהוא גזען זו מהות הריצה שלו לאבנר וזה בעקבות אורי השני שהפנה תשומת ליבו לבעיה.
אני אתרגם לך את הסליחה שהוא קיבל במילים -
כיניתי אותך 'ערמת חרא' אני עדיין חושב שאתה 'ערמת חרא' אבל שלא יתפרש אצל הצופים בחוץ שאני גזען, לא התכוונתי שחרא זה שחור ואתה שחור.
זו לא בקשת סליחה אלא חשש שיחשבו שהוא גזען זו מהות הריצה שלו לאבנר וזה בעקבות אורי השני שהפנה תשומת ליבו לבעיה.
נערך ע"י שרוני 01/08/2023 09:29
דנה א חדש
דנה א.