Oshricool
מספר הודעות: 69
ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
אני מהבוקר רואה את הלייב, זה הגיוני שכל הבית עובד ורק סתיו מהבוקר מתאפרת , מתלבשת, אחרי זה עושה לה שייק והולכת להשתזף בזמן שכל אחד מהבית ממש כל אחד עושה משהו אחר לטובת הבית, דיירי הבית כבר חסרי אונים ואין עם מי לדבר אבל זה פשוט לירוק מהצלחת שממנה את אוכלת בושההה
בתאל בתאל
מספר הודעות: 4,472
ותק: שנתיים ו-5 חודשים
ואת זה ישראלים כנראה אוהבים.
החברה היום דואגת שהנוער יצא נרקסיסט.
אם היא זוכה אני מצטרפת לחגיה, וסיימתי עם הריאליטי ששמו האח הגדול.
החברה היום דואגת שהנוער יצא נרקסיסט.
אם היא זוכה אני מצטרפת לחגיה, וסיימתי עם הריאליטי ששמו האח הגדול.
נערך ע"י בתאל בתאל 18/08/2023 14:54
ליבי
מספר הודעות: 2,461
ותק: 10 שנים ו-4 חודשים
ירגישו כמוך ולא יצפו באח, לא יקרה כלום.תמיד יהו צופים חדשים. הסקרנות תמיד תמשוך קהל לצפות בתוכנית....
בתאל בתאל
מספר הודעות: 4,472
ותק: שנתיים ו-5 חודשים
ככה מלמדים ילדים להיות אגואיסטים
חבל על כל ילד שילמד ממנה או מחקיינים שיבואו אחריה,
מה יקרה עונה הבאה אם היא תזכה עכשיו- יכנסו דיירים שיבינו שמנצח מי שאגואיסט ורואה אך ורק את עצמו.
תחשבי שיהיו קבוצה של אנשים שמתנהגים כמו סתיו- זה אומר בית מסריח, אין אוכל, כולם רבים על כל שטות, משתזפים כל היום , מנסים לעצבן אחד את השני,
זה מה שיהיה בעתיד אם אנשים יבינו שאחת כזאת ניצחה.
וזה עצוב.
אגב לדעתי זה נכון גם על אברהם.
הוא מלך, היא ברבי, בתוכנית ראליטי קודמת היא הסתובבה עם כתר והחליטה שהיא נסיכה...... זוג נרקסיסטים.
חבל על כל ילד שילמד ממנה או מחקיינים שיבואו אחריה,
מה יקרה עונה הבאה אם היא תזכה עכשיו- יכנסו דיירים שיבינו שמנצח מי שאגואיסט ורואה אך ורק את עצמו.
תחשבי שיהיו קבוצה של אנשים שמתנהגים כמו סתיו- זה אומר בית מסריח, אין אוכל, כולם רבים על כל שטות, משתזפים כל היום , מנסים לעצבן אחד את השני,
זה מה שיהיה בעתיד אם אנשים יבינו שאחת כזאת ניצחה.
וזה עצוב.
אגב לדעתי זה נכון גם על אברהם.
הוא מלך, היא ברבי, בתוכנית ראליטי קודמת היא הסתובבה עם כתר והחליטה שהיא נסיכה...... זוג נרקסיסטים.
נערך ע"י בתאל בתאל 18/08/2023 16:27